Om oss ARKITECO

Vi fokuserar på kreativt arbete
och delad kunskap

Om oss ARKITECO

Vi gör allt jobb med kärlek.

Jag Mary Farazmand är arkitekt och har startat bolaget i Sverige sedan 6 år tillbaka och kunnat utveckla bolaget samt har skaffat duktiga medarbetare (Arkitekter, byggingenjörer, kontrollansvarig KA/ besiktiningsman). Vi har stort kontaktnät och samarbetsavtal med många företag som underentreprenörer (El, VVS, bygg, snickeri, trädgård och naturmiljöer, osv).

Jag som arkitekt (MSA) har 12 år erfarenhet inom branschen (sedan 2008). Jag har utbildad mig också inom masterlandskapsarkitekt från Malmö (Alnarp) Universitet och 3D Visualisering, media i Göteborg universitet. Innan min företags start har jag jobbat hos ett par stora arkitektfirmor i Göteborg.

Vår specialitet är inom byggprojektet (Arkitektritningar, Konstruktionsritningar, design, 3D modeller, ide skisser) för båda företag o privata. Vi har jobbat båda stora o små projekter med (förslag-ritning-kostnadskalkyl).

´Första besöket 30-60 minuter konsultering och rådgivning är kostnadsfritt. ´

Mina kunskaper och färdigheter
  • 3d Studio Max/ Vray
  • Autocad 2D och 3D
  • Revit / Sketch up
  • Archicad
  • små filmer Visulization
  • Photoshop/ Indesign

ARKITECO kan hjälpa er:

Vi har många år erfarenhet

Boka tid

Besök kostnadsfri

Kontakta oss via mejl, ring eller fyll i blanketten på vår hemsida och anmäla ert intresse ´så´ hör vi av oss. ´Första besöket 30-60 minuter konsultering och rådgivning är kostnadsfritt. ´