Om oss ARKITECO

Vi fokuserar på kreativt arbete
och delad kunskap

Om oss ARKITECO

Vi gör allt jobb med kärlek.

Jag Mary Farazmand är arkitekt och har startat bolaget i Sverige i 2016 och under ca 3 år kunnat utveckla bolaget och skaffa duktiga medarbetare (Arkitekter och byggingenjörer). Vi har stort kontaktnät och samarbetsavtal med många företag som underentreprenörer (El, VVS, bygg, snickeri, trädgård och naturmiljöer, osv).

Jag som arkitekt har flera år erfarenhet inom branschen (sedan 2008) mina utbildningar och kunskaper är från hemlandet och Sverige. Jag är Arkitekt och har läst också min masterlandskapsarkitekt från Malmö (Alnarp) Universitet och har läst 3D Visualisering och media i Göteborg universitet. Innan min företagsstart har jag jobbat hos några stora arkitektfirmor i Göteborg.

Vår specialitet är inom byggprojektet (ritning, design, 3D modeller, ide skisser) för båda företag o privata. Vi har jobbat båda stora o små projekter med (förslag-ritning-kostnadskalkyl).

´Första besöket 30-60 minuter konsultering och rådgivning är kostnadsfritt. ´

Mina kunskaper och färdigheter
  • 3d Studio Max/ Vray
  • Autocad 2D och 3D
  • Revit / Sketch up
  • små filmer Visulization
  • Photoshop/ Indesign

ARKITECO kan hjälpa er:

Vi har många år erfarenhet

Boka tid

Besök kostnadsfri

Kontakta oss via mejl, ring eller fyll i blanketten på vår hemsida och anmäla ert intresse ´så´ hör vi av oss. ´Första besöket 30-60 minuter konsultering och rådgivning är kostnadsfritt. ´